Könyvtárosok a társadalom szolgálatában – Miskolcon

Az élet minősége. Könyvtárosok a társadalom szolgálatában. Ezzel a témával foglalkozik a Magyar Könyvtárosok Egyesületének 49. Vándorgyűlése, amit 2017. július 5–7. között tartunk Miskolcon. A szervezők, a Magyar Könyvtárosok Egyesülete, a miskolci II. Rákóczi Ferenc Megyei és Városi Könyvtár, a Miskolci Egyetem Könyvtár, Levéltár, Múzeum, valamint az MKE Borsod Megyei Szervezete folyamatosan frissíti, tölti fel tartalommal ezt a honlapot, hogy időben értesülhessenek minden fontos információról.

Várunk mindenkit Miskolcon!

Mielőtt kitölti a jelentkezési lapot, kérjük, vegye figyelembe az alábbiakat!

  • A jelentkezés határideje: június 30.
  • A kedvezményes regisztrációra május 15-éig van lehetőség.
  • A szállásfoglalásnál a május 31. után beérkező igények teljesítését nem tudjuk garantálni. Amennyiben július 7-ére is kér elhelyezést, akkor célszerű a Bolyai Kollégiumot választania.
  • Az étkezések megrendelése előtt gondoljon arra is, hogy részt vesz-e a baráti találkozón, vagy meghívása lesz-e a július 5-ei állófogadásra.

A Miskolcra vonattal érkezők számára július 5-én, szerdán külön autóbuszt biztosítunk, hogy könnyen eljussanak a vándorgyűlés fő helyszínére, a Miskolci Egyetemre. A járművek menetrendjét a miskolci Tiszai pályaudvarra érkező InterCitykhez igazítjuk.

Ha esetleg nem kap minden kérdésére választ honlapunkról, forduljon bizalommal a kapcsolattartókhoz!

112 Hozzászólás